Metku’s media

 

Videogallery

 

Below you will find videos from Metku’s Youtube channel. By clicking on the icon, you can immediately get involved! To see more videos, click “Load more”. For example, take a look at what kind of life the statues of Lappeenranta live, what Aunt Tintti tells in the story session or what everything can be practiced at home in a guided way. 

Ps. Follow us on Youtube and you will be sure to stay up to date on new releases.

 

From here, go directly to Metku’s Youtube page.

 

 Picture gallery 


In Metku’s photo gallery, we have collected pictures from various events and wonderful works of art by children and young people, for example. Select the desired category and click on the image to enlarge!

 

 

Comic strips

 

Kolmiruutuinen Mikko Väyrysen sarjakuva. Ketku-hiiren takana on kerrostalo, jonka ikkunoissa on nalleja. “Ihmiset laittavat korona-aikana ikkunoihin pehmonalleja...” Ketku-hiiri manaa. “Niiden pitäisi laittaa PEHMOHIIRIÄ!” hän raivoaa. “Mutta onneksi ne ei laita pehmokissoja!” Ketku toteaa silmää iskien.
Neliruutuinen Mikko Väyrysen sarjakuva. Sininen Ketku-hiiri kuulee avunhuutoja puun oksalla ja lähtee lentoon. Ketku-hiiri putoaa maahan ja on pökertynyt. Lintu oksalla kertoo avunhuutojen kuuluneen lastennäytelmästä. Ketku-hiiri höpisee:"Mikä se miun roolini olikaan? Lintu? Lentokone? Supersankari?"
Neliruutuinen Mikko Väyrysen sarjakuva. Sininen Ketku-hiiri lentää punaisessa viitassaan kohti seikkailuja. Yllättäen Ketku tuntee värähtelyä ilmassa. “Onko täällä ilmakuoppia?” hän ihmettelee, mutta kuuleekin pian musiikkia ja toteaa:”Aaa… Se onkin lasten kuoro!”
Neliruutuinen Mikko Väyrysen sarjakuva. Sininen Ketku-hiiri kurkkaa esiripun takaa jännittyneenä: “Onpas yleisöä!” Lavalla hän hikoilee ja miettii: “Unohdin vuorosanat… jos lennän vain karkuun...” Hän yrittää lentää ja kaatuu näyttävästi kumoon. Yleisö hurraa ja taputtaa: “Hieno lento! Taitavasti näytelty!” Tyytyväinen Ketku hiiri makaa lavalla ja toteaa: “Sehän meni putkeen!”
Neliruutuinen Mikko Väyrysen sarjakuva. Sininen Ketku-hiiri tanssahtelee lippis päässä ja räppää “Jou! Jou! Räppiä! Läppiä!” Seuraavassa ruudussa hän pysähtyy miettimään: “Missähän se miun mikki on?” Mikrofoni löytyy hiirenloukun päältä. “Hmm... tämä taitaa olla niitä kissan metkuja?” Ketku nappaa mikrofonin ripeästi käteensä. “Onneksi olen supernopea! Jou! Jou!”

Tiedosto lähetetty onnistuneesti

Skip to content