Metkunmedia

 

Videogalleria

 

Alta löydät videoita Metkun Youtube-kanavalta. Kuvaketta klikkaamalla pääset heti mukaan metkuilemaan! Jos haluat nähdä lisää videoita, klikkaa “Load more”. Kurkkaa esimerkiksi, minkälaista elämää lappeenrantalaiset patsaat elävät, mitä Tintti-täti kertoo tarinatuokiossa tai mitä kaikkea kotona voikaan harrastaa ohjatusti.

Ps. Seuraa meitä Youtubessa, niin pysyt varmasti ajan tasalla uusista julkaisuista.

 

Siirry tästä suoraan Metkun Youtube-sivulle.


Sarjakuvat


 
 

Kuva on kolmen kuvan sarjakuva nimeltä Sara-Saimaannorppa ja Kuisma-Kuutti: Auta Pölyttäjiä. Ensimmäisessä kuvassa vasempaan yläkulmaan on sijoitettu Lappeenranta European Green Leaf voittajalogo 2021 ja kuvassa Metkukissa leikkaa nurmikkoa Sara ja Kuisma ovat vedessä, josta Sara sanoo:

 

Kuvagalleria

 

Metkun kuvagalleriaan olemme keränneet kuvia esimerkiksi eri tapahtumista sekä lasten ja nuorten taideteoksista. Valitse haluamasi kategoria ja klikkaa kuva suuremmaksi!

 

Kolmiruutuinen Mikko Väyrysen sarjakuva. Ketku-hiiren takana on kerrostalo, jonka ikkunoissa on nalleja. “Ihmiset laittavat korona-aikana ikkunoihin pehmonalleja...” Ketku-hiiri manaa. “Niiden pitäisi laittaa PEHMOHIIRIÄ!” hän raivoaa. “Mutta onneksi ne ei laita pehmokissoja!” Ketku toteaa silmää iskien.
Neliruutuinen Mikko Väyrysen sarjakuva. Sininen Ketku-hiiri kuulee avunhuutoja puun oksalla ja lähtee lentoon. Ketku-hiiri putoaa maahan ja on pökertynyt. Lintu oksalla kertoo avunhuutojen kuuluneen lastennäytelmästä. Ketku-hiiri höpisee:"Mikä se miun roolini olikaan? Lintu? Lentokone? Supersankari?"
Neliruutuinen Mikko Väyrysen sarjakuva. Sininen Ketku-hiiri lentää punaisessa viitassaan kohti seikkailuja. Yllättäen Ketku tuntee värähtelyä ilmassa. “Onko täällä ilmakuoppia?” hän ihmettelee, mutta kuuleekin pian musiikkia ja toteaa:”Aaa… Se onkin lasten kuoro!”
Neliruutuinen Mikko Väyrysen sarjakuva. Sininen Ketku-hiiri kurkkaa esiripun takaa jännittyneenä: “Onpas yleisöä!” Lavalla hän hikoilee ja miettii: “Unohdin vuorosanat… jos lennän vain karkuun...” Hän yrittää lentää ja kaatuu näyttävästi kumoon. Yleisö hurraa ja taputtaa: “Hieno lento! Taitavasti näytelty!” Tyytyväinen Ketku hiiri makaa lavalla ja toteaa: “Sehän meni putkeen!”
Neliruutuinen Mikko Väyrysen sarjakuva. Sininen Ketku-hiiri tanssahtelee lippis päässä ja räppää “Jou! Jou! Räppiä! Läppiä!” Seuraavassa ruudussa hän pysähtyy miettimään: “Missähän se miun mikki on?” Mikrofoni löytyy hiirenloukun päältä. “Hmm... tämä taitaa olla niitä kissan metkuja?” Ketku nappaa mikrofonin ripeästi käteensä. “Onneksi olen supernopea! Jou! Jou!”
Skip to content