brønner fargo besparelsene levitra Norge piller for å øke morsmelk

Metku - Etelä-Karjalan lastenkulttuurikeskus

 

Lappeenranta

 

Kulttuurin ja taiteen kokemukset kuuluvat tasavertaisesti kaikille.

 

Lappeenrannan kulttuurikasvatusohjelma Kulttuuripolku.

Kulttuurikasvatusohjelma Kulttuuripolun tavoitteena on antaa jokaiselle peruskoulun oppilaalle mahdollisuus tutustua kulttuuritarjontaan ja taiteen mahdollisuuksiin omassa kunnassa. Palvelu on kouluille maksuton.

 

Kulttuuripolku

Kansikuva kulttuuripolku alakoulut 2015-2016

Kulttuuripolku on esi - ja peruskoulun oppilaille suunnattu kulttuuri- ja taidekasvatusohjelma. Oppilaille järjestetään kouluaikana vierailuja ja työpajoja kaupungin kulttuurilaitoksiin, taiteen perusopetusta antaviin oppilaitoksiin ja taideyhdistyksiin. Osa pajoista toteutetaan myös kouluilla. Vierailukokonaisuudet on suunniteltu yhdessä kulttuurilaitosten, taiteen perusopetusyksiköiden, taiteilijoiden ja opettajien kanssa. Pajavierailut järjestetään koulupäivien aikana ja niiden sisällöt ja teemat pohjautuvat opetussuunnitelmiin. Vierailuihin kuuluu maksuttomat kuljetukset.

 

Tavoitteena on antaa jokaiselle esi - ja perukoululaiselle mahdollisuus tutustua oman kaupungin kulttuuritarjontaan ja taiteenharrastamisen mahdollisuuksiin. Kulttuuripolku kattaa kaikki taiteen osa- alueet. 9-luokkalaiset saavat lisäksi K9- kortit, joiden tarkoitus on motivoida oppilaita käyttämään kaupungin kulttuuripalveluita itsenäisesti. Kortilla pääsee osallistumaan maksutta kaupungin kulttuurilaitosten tarjontaan sekä sillä saa kahden euron alennuksen elokuvateatteri Nuijamiehen ja Kino-aulan elokuvalipuista. K9-kortilla ei voi tehdä ryhmävarauksia!

K9

 

Katso video:K9-kulttuurikortti

K9-kortin esittelydiat  

 

Syksyn 2016 kulttuuripolkupajat Pedanet / Lappeenranta / Yhteistyötilat: Kulttuuripolku syksy 2016 

 Mikä on Kulttuuripolku? Katso video:

https://www.youtube.com/watch?v=egIsE4XZsLs 

 

METKUILLAAN - maakunnallinen kuorotoiminta ja suurkuorokonsertit


kuorojuttu

Etelä-Karjalan lastenkulttuurikeskus Metkun edistää lasten ja nuorten kuorotoimintaa Lappeenrannassa ja Etelä-Karjalan alueella. Kuorojutun ensisijainen tarkoitus on rohkaista ja saada lapset ja nuoret laulamaan ja musiikin pariin, ja luoda yhdessä laulamisen iloa. Kuorojutun taiteellisena johtajana toimii musiikin tohtori Sari Kaasinen. 

Metkuillaan -konsertin tunnelmia vuodelta 2016 

Metkuillaan- konsertin tunnelmia vuodelta 2015

Metkuillaan - konsertin tunnelmia vuodelta 2014

Metkuillaan - konsertin tunnelmia vuodelta 2013

WILLIPASSI

”Kis Kis Kippurahäntä. Huomenna mennään Lappeenrantaan.
Mitä sinne tekemään, kissanpoikia pesemään.”

Lappeenrannan yleinen kulttuuritoimi on yhdessä Etelä-Karjalan lastenkulttuurikeskus METKU:n sekä taidegraafikko Heli Pukin kanssa tuottanut aivan uudenlaiset tavan lapsiperheille tutustua Lappeenrantaan. Willipassi kutsuu vanhimman Suomessa tunnetun markkinalorun riimein sekä taidegraafikko Heli Pukin oivaltavin puuhatehtävin tutustumaan Lappeenrantaan, maamme vetovoimaisimman kesä- ja turistikaupunkimme kiinnostaviin kohteisiin. Puuhakirjan kuvakerronta ylittää kielirajat ja antaa lapsen luovuudelle tilaa.
Willipassi on jokaisen lapsiperheen ulottuvilla ja sitä voi kysellä Ideristä (Kauppakatu 25).

 

 Maailma on tilkkutäkki -menetelmäopas

Opas sisältää kaksi työpajamenetelmää, jotka liittyvät monikulttuurisuuteen, suvaitsevaisuuteen ja kädentaitoihin.

Menetelmät on suunniteltu päiväkoti-ikäisille.
Lataa Tilkkutäkki - menetelmäopas


 

 

 

 

Aloitelaatikko

Kalenteri


Lisää tapahtumia >
 

2010 © Metku - Etelä-Karjalan lastenkulttuurikeskus
Sivuston toteutus: Mainostoimisto 4F